.:Çağdaş ÖNEN:.

Çağdaş'ın Bakış Açısı


Uzun süredir ara verdiğim blog sayfamı yeniden oluşturmaya başlayalı 1 ayı geçti. Bu süre içerisinde blog sayfamın takipçilerinden olumlu geri bildirimler aldım.Her geri bildirim beni teşvik ederek kendimi geliştirmeme yardımcı oluyor.

Bu vesileyle hazır 1.ayımı da doldurmuşken blog sayfamın takipçisi olan ve en yararlı olduğunu düşündüğüm geri bildirimi verecek değerli takipçilerime naçizane kendi hazırladığım bir compilation müzik CD’sini hediye edeceğim. Yorumlarınızı bana mail atabileceğiniz gibi ilgili yazılarımın hemen üstünde yer alan Yorum bölümünü de yazabilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim...Yorumlarınızı bekliyorum :)

2 yorum:

Çağdaşcım blogunun büyük hayranıyım.Sürekli takip ediyorum.

Yazılarının sıklaşarak devam etmesini diliyorum.

Hakan
The Fan of CagdasBlog!!!

çağdaşcım, kardeşim. seni tebrik ederim.yazı yazmak ciddi iştir. hele düzenli olarak yazmak çok ciddi iştir. okunur ve sıkmadan yazmaksa allah vergisi denecek kadar büyük bir zenginliktir.

bu promosyon işi de ticari zekanı gösteriyor bence :)))
bu arada yazılarını yorumlamak, öyle değil böyle yaz demek biraz dangalaklık olur bence. zira senin düşüncelerinin, duygularının birer yansıması olan bu harika metinlerle ya gönül yoluyla buluşulur, yada buluşulmaz. buluşan sonuna kadar okur, buluşamayan diğerine geçer..

sözün özü; kimsenin görüşüne göre kendinden vaz geçme olmaz mı cancağızım?
sevgiler.

Add to Technorati Favorites